Extraescolars

T'agradaria que a la teva escola haguessin unes activitats extraescolars de música amb la qualitat d'una escola de música?

Musical training és una empresa consolidada en el sector de l'educació musical. El nostre objectiu és fer arribar la música allà on són els usuaris, per això ens desplacem a les escoles, instituts, llars d'infants o d'avis.Contacta amb nosaltres  i et farem una primera visita:

• Estudiarem les necessitats del teu centre i elaborarem un projecte que s'adapti al que estàs buscant.

• Farem un estudi comparatiu amb la resta d'extraescolars del centre perquè el cost per a les famílies es pugui equiparar a la resta d'activitats.

• Us presentarem una proposta inicial d'activitats i un pressupost.

Tot sense cap compromís.

Trets diferencials 

El programa que presentem és el resultat d'una experiència de més de 30 anys fent música en horari extraescolar a escoles de primària i secundària.


• Projecte propi. Tenim un projecte musical propi. Si vols saber més pots clicar a "el nostre projecte", o sinó, millor encara, contacta'ns i t'ho expliquem personalment. 

• El nostre equip. Els nostres professors són músics professionals amb experiència, que estimen el seu treball i que han fet de la pedagogia una vocació. 

• Gestió. Dissenyem la programació pedagògica, coordinem i contractem al professorat. I si voleu, ens ocupem de tot: gestionem la matriculació, domiciliacions de rebuts i les relacions amb les famílies. 


Què oferim?

Les activitats musicals que oferim formen un programa musical complet que s'estén durant tot el període d'escolarització, des de P3 a BAT, amb tots els avantatges que això implica tant per a l'alumne/a com per a les famílies:• Rebre una educació musical completa dins de l'horari extraescolar de migdia o tarda.

• Fer música amb els companys en un entorn que per al nen/a és com la seva segona llar.

• Evitar desplaçaments innecessaris a altres centres educatius i per tant gaudir de més temps lliure en sortir de l'escola: per fer els deures, per fer altres activitats o simplement relaxar-se amb la família o els amics.

Quan es realitzen les activitats?

Les activitats musicals es poden realitzar en dues franges horàries:


• Horari de migdia, a la franja de 12:00 a 15:00. Atès que les activitats tenen una durada màxima de 45 minuts no alteren el ritme de menjador i permeten que els nens i nenes gaudeixin d'una estona llarga d'esbarjo. Tampoc alteren el treball del professorat que es troba al centre al migdia ja que per començar només necessitem disposar de dos espais: un on es puguin realitzar activitats de grup gran i un per a activitats de grup reduït.

• Horari de tarda. Les activitats es programen en tres franges: primera hora per a parvulari i cicle inicial, segona hora per a cicle inicial i mitjà, tercera hora per a cicle mitjà i superior.

Material didàctic propi

Disposem de material didàctic propi, adaptat als nostres objectius pedagògics.
Si vols rebre més informació, escriu-nos a: